Akhirnya berjaya…..


TAHNIAH!!!!!! Usaha JKSTSKAG untuk menjalankan proses permohonan untuk mengutip sumbangan derma kepada pihak awam akhirnya telah diluluskan oleh pihak PDRM.

Untuk makluman semua, JKATSKAG dalam proses mencetak resit sumbangan dan sijil waqaf sebagai usaha mencari dana untuk  pembinaan Surau Taman Sutera.

Semoga usaha berterusan dari AJK dan penduduk taman dan mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung akan diberkati Allah S.W.T hendaknya.

 

Oleh itu, kami JSTSKAG memohon sumbangan dari tuan / puan yang dimuliakan Allah S.W.T untuk menampung kos pembinaan surau yang dianggarkan mencecah RM870,894-20.

Sebarang sumbangan ikhlas tuan / puan yang dimuliakan Allah, bolehlah dimasukkan ke dalam akaun Maybank Cawangan Alor Gajah – 554044506913.

Semoga jasa baik dan sumbangan ikhlas tuan / puan, Allah jualah yang akan membalasnya sama ada di dunia mahu pun di akhirat.

Advertisements

About surautamansuterakelemak

Taman Sutera telah dibuka pada awal Tahun 2002. Taman ini mempunyai 350 orang penghuni yang beragama Islam daripada 500 orang jumlah penduduk keseluruhannya. Sumbangan anda ke dalam Tabung Pembinaan Surau ini adalah amat-amat dialukan mudah-mudahan mendapat rahmat dan kasih sayang Allah.

Posted on 9 August 2012, in Info. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: