Selamat Menyambut ‘Eidul Fitri 1433H….


Kami JK Surau Taman Sutera, Kelemak,  Alor Gajah, Melaka dengan ini dengan rasa rendah diri ingin merapatkan sepuluh jari ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin…… Taqobballahhu minna wa mingkum…… Minal ‘Eid Wal Faizin, Kullu ‘am wa ‘antum bikhair………

Bersempena dengan bulan yang mulia lagi berkat ini, kami JSTSKAG merendah diri untuk memohon sumbangan ikhlas  dari tuan / puan yang dimuliakan Allah S.W.T untuk menampung kos pembinaan surau yang dianggarkan mencecah RM870,894-20.

Sebarang sumbangan ikhlas tuan / puan yang dimuliakan Allah S.W.T, bolehlah dimasukkan ke dalam akaun Maybank Cawangan Alor Gajah – 554044506913.

Semoga jasa baik dan sumbangan ikhlas tuan / puan, Allah S.W.T jualah yang akan membalasnya sama ada di dunia mahu pun di akhirat.

Advertisements

About surautamansuterakelemak

Taman Sutera telah dibuka pada awal Tahun 2002. Taman ini mempunyai 350 orang penghuni yang beragama Islam daripada 500 orang jumlah penduduk keseluruhannya. Sumbangan anda ke dalam Tabung Pembinaan Surau ini adalah amat-amat dialukan mudah-mudahan mendapat rahmat dan kasih sayang Allah.

Posted on 23 August 2012, in Info. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: